Monday, October 19, 2009

Jamuan Raya 4/6D Bdr Baru Bangi

Today den jadi camera man coz Pengerusi penduduk 4/6 Bandar Baru Bangi (Hj Shukur) minta ambil gambar untuk jamuan raya..Sertakan gambar raya & selebihnya boleh click flickr..











Thursday, October 8, 2009

Nasi Lemak Tanglin

Today meeting kat maju junction & sebelum meeting pekena nasi lemak dulu kat tangling. Macam biasa orang ramai tapi nak makan punya pasal queue ajalah..

Monday, October 5, 2009

CIMB UKM - Raya2009

Wife bersama member2 bank selepas raya..



Sunday, October 4, 2009

Masjid Pekan

Masjid besar pekan yang sedia ada & akan diganti dengan masjid baru kat mengkasar. Nampaknya raya tahun depan dah dapat guna masjid baru nie




Surau mengkasar yang baru ganti surau tok tuan yang merupakan surau yang masa den masih kecil sembahyang terawih etc. Now surau nie mak den selalu pergi mengaji, baca yassin malam jumaat & sembahyang terawih



Masjid padang polo pekan kat rumah kak long my wife. Tak besar sangat tapi boleh cater untuk orang sekitar orang padang polo & kuliah kat situ

Kat Kuala Kemamang cari kepok

Dari awana singgah kat masjid geliga pekena lunch & sembahyang dulu.. Masuk simpang masjid nie gi beli & pekena kepok lekor..


Raya Keempat - awana kijal

Pagi2 lepas breakfast & dari rumah kak long wife/rumah mak kat mengkasar singgah kejap ziarah mak saudara(mak ngah) & wajdy masih kat perak lagi kot. Raya kedua dah pergi rumah mak ngah tapi semua ke kuantan beraya. Dari rumah mak ngah sebelum ke hotel awana kijal singgah kat tepi esplanade kuantan pekena lunch dulu..




Macam raya last year pergi cherating & hujan juga kat hotel. Budak boring tak boleh pergi pool & dah petang baru boleh gi mandi & kejap aja coz lepas tu hujan semula. Kat sini jauh dari gerai/restoran so malam makan KFC kat deretan kedai kat depan hotel






Test flickr photos

Gambar dalam flickr lebih cantik..

Saturday, October 3, 2009

Raya Kedua

Visit rumah aruah aki kat pulau rusa. Now rumah nie ayah pie & famili tinggal. Jumpa mak/ayah saudara(mak cu, pak cu, mak teh, pak teh, ayah pie & mak itam) & tahun nie ecik tak balik beraya.
Masa kecil dulu tangga nie merupakan favourite tempat bergambar famili but yang lama dah tinggal kenangan iaitu aruah aki, aruah tok & aruah elong - alfatihah..







Visit mak saudara(mak kecik & engah shah) kat pulau rusa




Visit mak saudara sepupu(mak ngah mariam) kat pulau rusa & beliau kurang sihat kerana sakit lutut




Ziarah rumah pak saudara(engah mansur) kat tanjung batu & mak ngah tak ada kat rumah




Ziarah rumah mak saudara(mak cik som & uda salleh).. Gambar atan with family & bawah azam/azmi





Futsal start 10.25pm & rasa macam pengsan coz dah lama tak main bola