Thursday, September 22, 2011

Olympus EP3 ISO2500

Firas tidur dah 12.30am & try iso2500 with no flash..
P9212404
P9212410

Di awan biru

Gue di awan biru di tengah bandar KL atas bumbung bangunan 33 tingkat.. niced view.. Safetyfirst

Wednesday, September 21, 2011

Open house rumah an - shah alam

Tahun nie an buat open house & lepas asar terus ke shah alam.. happening semua ada termasuk family zan & kakak.. An masak nasi dagang(memang best) & macam2 lagi..
P9172320
P9172324
P9172318

Rumah Ina Shah Alam - kat stadium

Lepas gi cari cd fahim terus ke shah alam beraya kat rumah ina anak saudara wife kat shah alam
P9162307
Depan rumah ina
P9162309
Pekena seafood kat kelang.. tq khairuz makan memang sodap..

Magic Club

Today gi KL purposely nak cari cd magic fahim.. Park kat pavillion & den jalan kaki aja ke berjaya times dengan fahim
P9162296
Fahim tengah pilih card bicycle & angkat CD magic dia.. 
P9162289
Berjaya times square ambil dari belakang lowyat..
P9162293
Imbi plaza yang sudah tenggelam dek kemunculan lowyat & IT centre kat berjaya.. kalau dulu nielah syurga warga KL nak cari pirate cd & what ever it peripheral..
P9162292
Kedai sports depan amoda buat sales product puma
P9162302
Fahim & firas kat pavi..
P9162294

Friday, September 16, 2011

Firas BMX

Today last day upsr & firas seronok main basikal kat taman..
IMG_4089-2

Thursday, September 8, 2011

Raya kat rumah emak

Macam tahun-tahun sebelum nie ambil gambar family beraya tapi tahun nie bah tak dapat bergambar kerana masih belum sihat, farah dan iman tak balik kerana kerja(balik sebelum raya)..
Setelah beberapa tahun malam main futsal, tapi raya tahun nie tak ada game futsal sebab raya pertama & kedua court tutup maaa...
Raya2011_16
Tahun nie ambil gambar kat tangga depan macam tahun2 sebelum nie..

Letak gambar(straight from camera & no ps/edit) yang cerah sikit coz ada yang kata gambar sebelum nie gelap & macam kartun sikit.. ayooyoo kasi lah seni sikit. Gambar nie tak dapat buat recovery highlight yang overexposed(pakai acdsee kat office)..Masuk straight file coz kat office tak boleh masuk through flickr..
Raya2011_05
Tema hijau..
Raya2011_24
Raya2011_26
Shahrin dengan ein..
zul&an
Raya2011_06
Bermaafan di pagi raya..
Raya2011_08
Shahrin
Raya2011_09
An
Raya2011_11
Zan
Raya2011_10
Kakak
Raya2011_18
Anak2 bujang dengan sarah
Raya2011_21
Raya tahun nie banyak benar cerita hantu..yang kecil tu ready dengan bantal kalau adegan seram..
Raya2011_15 Raya2011_19 Raya2011_20

Raya kat rumah kak long

Malam raya tidur kat rumah kak long & lepas sembahyang raya/ambil gambar terus ke rumah mak kat kg mengkasar
Raya2011_04
Family kak long dengan semua anak dan cucu..
Raya2011_02
Family kak zah


Raya2011_01
Family Iqbal
Raya2011_03
Illa & kilah.. adam tak nak ambil gambar..

Friday, September 2, 2011

Pagi raya

Macam biasa sebelum pergi sembahyang raya pekena juadah pagi dulu.. Tahun nie butang baju pearl beli kat sabah baru2 nie.. Along aja yang tidak pergi sembahyang raya coz demam.. PagiRaya2011_2 Sembahyang kat masjid mengkasar yang dekat dengan rumah emak gue.. last year raya baru mula guna masjid baru nie.. PagiRaya2011_1

Malam Raya..

Macam biasa budak2lah yang seronok main bunga api/mercun nak menyambut raya setelah 29 hari berpuasa. Gambar semua handheld dengan iso2000.. MlmRaya2011_05 MlmRaya2011_04 MlmRaya2011_03 Asap bunga api menyesak nafas.. MlmRaya2011_02 MlmRaya2011_06 MlmRaya2011_01

Teluk Cempedak

Sehari sebelum raya pergi teluk cempedak coz dah lama tak pergi & lepas lepak kejap terus balik pekan.. Dalam puasa majoriti orang cina & india aja
TCempedak05
TCempedak06
TCempedak02

Backlight..

P9011942

P9011934 Basikal dah pancit dah 1 minggu & firas buka tyre nak hantar hantar ganti tiub baru.. P9011940a