Saturday, July 26, 2014

Main basikal

Firas & kak ngah main basikal... seronoknya bawa basikal wan ke??





Saturday, July 5, 2014

Patin tempoyak temerloh

Hala balik dari pekan singgah kat temerloh pekena dan tapau patin tempoyak temerloh kat tepi sungai berhampiran shell.. memang terbaik..





World cup 2014 at pekan..

Brazil sibuk world cup & budak2 pun dengan world cup..






Tahun ke 2 arwah abah....

17th June 2014 baru nie genap 2 tahun pemergian abah tersayang.. banyak kenangan manis semasa kecil dengan adik2/family hingga akhir hayat beliau.. Semoga arwah bah di tempatkan di kalangan umat2 muhammad yang beriman... al fatihah..
Macam biasa semua adik2 balik untuk buat tahlil dan bersih pusara arwah bah..
Imam besar razak macam biasa lead tahlil arwah

Cucu2 emak


Nasi jagung, ayam bali & opor... memang marvelous makan adik beradik..

Tuesday, July 1, 2014

Batu berendam coconut shake

Lupa nak update.. coconut shake nie best juga macam kat kelebang..
Pekena dengan yong tau fuu lagilah mengancam
Makan kat restoran kat belakang boleh sejuk sikit...

Or makan kat luar bawah kemah pun boleh

Hmm mengancam..

Final FA 2014

Tahun nie pergi stadium shah alam tengok final pahang vs felda fc.. tiket free maaa....
Gambar kat luat stadium.. 


Anak2 & anak saudara wawan & sofia..

Melaka cuti sekolah

Cuti sekolah jun14 baru-baru nie pergi bercuti dengan anak2 ke melaka lagi.. Melaka nie memang best dengan tempat makan..
Dah banyak kali ambil gambar kat sini.. tapi stilled hot spot untuk bergambar
Kat tangga muzium ketamadunan islam melaka

Kat dinding muzium yang sama