Tuesday, December 18, 2012

Pc fair 2012



Dah lama tak gi pc fair & minggu lepas dapat rembat powerpack charge hphone power 8200 only $90 & dapat cari rappo headphone bluetooth.. memang murah..

Thursday, December 13, 2012

Magic lagi..

Cuti sekolah start & fahim start nak cari cd magi lag..



Mana cd nie..

Sunday, November 25, 2012

Pekena durian..


Macamm biasa pekena duriankatt gerai sg buah.. akak jual tu kata now musim durian baru nak mula...hmmm

Klcc garden


Cantik sekali dari 4th floor podium..

Wednesday, November 14, 2012

Raya haji - kak long buat kenduri

Raya pertama lepas magrib kak long buat kenduri/tahlil pekena soup kerbau yang abang nan buat korban.. Esoknya tengahari buat buat kenduri potong jambul anak iqbal, illa & zetty, tapi tak ada gambar

An & zan ada datang..

Buat bunga telur 

Raya Haji 2012

Raya haji tahun nie balik pekan selepas sembahyang raya haji coz wife dapat cuti lepas raya.. Balik pagi raya pun jalan ok pada mulanya tapi sampai tol gombak kereta banyak.. Raya kali nie iman aja yang tak balik..

Raya sambut birthday emak yang ke-64 semoga diberi kesihatan yang baik dan sentiasa diberkati allah.. amin

Raya kali nie juga sambut birthday untuk anak2 saudara yang menyambut birthday bagi bulan Oktober2012 iaitu Ameera, Hazim & Faqihah.. happy birthday semua 

Cake emak an sponsored..

Lepak Ipoh

Sebelum raya haji pergi ipoh & macam biasa lepak kat Hotel Kinta Riverfront.. Malam pekena dekat gerai yang happening kat padang Majlis Bandaraya Ipoh..
Breakfast..



Nyam-nyam makanan macam2 ada dan price reasonable..

Sunday, October 21, 2012

Raya open house 2nd round

Minggu selepas 1st round open house.. so 2nd round pula buat juga pada next sabtu dan kali nie jemputan pada sebelah petang member bank wife dan selepas magrib adik2 pula.. So kali nie lebih best sebab emak juga datang termasuk zan/family dari pekan, kakak/family dari kuantan, dan family dari KL semua datang An/family, iman kecuali Ngah aja yang dah ada program dengan mother inlaw ke johor..
Family gue..

Birthday haziq

Emak & farah adik bongsu gue


Geng bank cimb, bandar baru bangi

Raya open house 1st round

Selepas balik dari pekan perkara yang pertama ialah buat open house 1st round pada hari sabtu untuk family my wife.. semua datang kecuali kak ninie.. start lepas magrib & habis sampai 12.45am..

Anak2 kak ngah.. anak saudara ezam & wife, ina & hubby/anak2

Md Noor, fatiah & farah

Monday, October 8, 2012

Raya hari terakhir sebelum balik..

Hari last sebelum balik Bangi sebelah pagi pergi ke kubur buat tahlil untuk arwah bah..
Gambar sehari sebelum raya bawa emak ke kubur arwah bah untuk pacakkan nisan baru untuk raya.. Set nisan complete belum boleh pasang kerana tunggu sekurang2nya 4 bulan untuk mempastikan tanah sudah cukup mampat dan tidak mendap..

Razak head tahlil..

Sambut birthday along kat rumah kak long, 22/8/2012..

Beraya sebelum balik bangi kat sepupu emak..

Tuesday, October 2, 2012

Raya lagi..

Anak2 kak ngah nak balik


Kudin & misah cousin my wife beraya kat rumah kak long

Monday, October 1, 2012

Raya balik kampung

Tahun nie balik Kg Pulau Rusa jumpa pak saudara & emak saudara..

Kat depan rumah mak kecik.. Masa den kecik2 dulu tiap kali cuti sekolah selalu lepak juga rumah aruah tok chu nie & masa tu rumah nie rasanya amat tinggi kat tangga 

Raya bunga api

Raya tahun nie banyak bunga api besar2..
Bunga api kat rumah emak

Bunga api kat rumah kak long

Bunga api kat home stay abang piee kat padang polo.. gathering makan malam..nyammm

Jaga2...kilah buat apa tuu..

Raya futsal..

Macam tahun-tahun sebelum nie futsal tetap berjalan lancar walau pun tak ramai yang ada..
Malam ketiga

Malam kedua

Air..air..

Pagi raya kat rumah Kak Long

Siap bergambar kat rumah emak so sambung pula kat rumah Kak Long Yatie.. Macam biasa happening aja dengan budak kecil


Gambar bersama kak long, kak ngah, kak zah, kak nie & anak2 saudara

Pagi raya kat rumah emak

Balik sembahyang raya lepas pekena makan pagi maka sessi bergambar macam kebiasaannya tapi yang ada hanya Zan sefamili aja coz yang lain2 raya pertama kat rumah inlaw masing2..
Mem betulkan butang baju melayu

Kasi wangi dulu..

Wednesday, September 26, 2012

Sembahyang raya

Before sembahyang raya sunat makan alas perut duu juadah raya.. Hmmm


Anak2 dengan emak gue depan masjid kg mengkasar...