Monday, February 27, 2012

Sekolah Rendah Ahmad Pekan, 1976

Kebetulan jenguk facebook dan dapat softcopy gambar nie dari raja jaidi & kasi ommph sikit letak color.. now dah jadi tauke.. Gambar masa darjah 6 sekolah ahmad.. 6 anggerik & now dah panggil apa yea.. Kalau dulu anggereik , cempaka, melor , rose, teratai kot.. tak banyak kelas tapi satu kelas hampir 40++ student. Zaman dah berubah coz masa tu ada pun tuition..
Try recall member-member lama; Back from left: Lutfan, aziz, arwah khairol, gue, zainuddin, faisal, ghazali, kama(terror nyanyi & melukis masa tu), kamaruddin, zabidi, kamisah, maziah, raja jaidi, suhaimi, rosniyati, rozaidah, ??, rita manisah, mary sheila(anak mat salleh), rozita, tg mahani, rahah, azhar & kudin.. Front: Zabedah, sharifah salmah, sharifah mahani, raja nong fatahiah, norlida, rospawati, norehan, aini, mr wong(cikgu gue - sifu taekwando), ranjit singh, tg lokman, adi ngah, zulkarnain, murali, alias(terror lukis), nasaruddin, lee

Wednesday, February 15, 2012

Farewell cimb metropoint

14/2/12 last day my wife kat cimb metropoint kajang & start 15/2/12 akan ke cimb bbbangi
Scroll mouse for more photos









Wedding anak atan - concorde shah alam

11/2/12 sebelah malam selepas wedding kat bbbangi pergi pula wedding anak atan.. atan adalah cousin gue.. malam tu jumpa ramai saudara-mara yang sudah lama tak jumpa..


Gue & wife, an & hubby, groom & bride, shahrin & wife

Abg din & tengku di..
Scroll mouse for more photos





Bersama jihan & wife wajdy





Haa, anak arwah anjang

Wajdy, rahmat, gue, halim & top row nek man

My wife, mak ngah, kak ayah & shahir

Before balik disediakan pula puding raja.. hmmm ngam... kok mie yang buat

Gambar adik-beradik & couple


Tengok apa tu zul????

Wedding anak Pn Morhana - BBBangi

11/2/12 baru2 nie pergi wedding member wife kat bbbangi. alhamdulillah cuaca baik & satu rahmat untuk tuan rumah
Scroll mouse for more photos




Jumpa Budie member lama kat Nukelar M'sia kebetulan komuniti/kariah yang sama dengan tuan rumah control traffic.. Tengok kat belakang tu basikal $3500 & nampaknya den pun cadang nak joint geng basikal nie

Sebelum pergi test dulu my Oly P3 nie.. memang best dah tak perlu nak bawa camera yang besar/berat


Tuesday, February 14, 2012

Cimb Metropoint at vietnam

Mem ke ho chi minh city dengan geng cimb bank.. Best barang2 pompuan banyak yang murah di samping melawat pelbagai ben thanh market, night market, mekong river etc.. Makan ayooyoo susah nak dapat makanan halal..
Scroll mouse for more photos