Tuesday, May 29, 2012

Gotong royong

Sabtu cuti sekolah minggu pertama balik kampung & buat gotong-royong 1st round untuk cat rumah.. Minggu berikutnya one more round untuk aktiviti mengecat rumah yang dah lama tidak bercat..



Monday, May 14, 2012

Lepak Putrajaya

Lama benar dah tak lepak kat putrajaya. Weekend baru nie bawa pisang goreng & wife buat goreng mee lepak sampai magrib.. Angah dengan bola, fahim dengan skate & firas dengan basikal.. Gue macam biasa bawa camera aja tapi nie bawa dua flash untuk menembak best sikit..
Scroll mouse for more photos
Masjid putrajaya lepas magrib dengan bendera malaysia berkibar megah disamping bendera2 state yang lebih kecil..iso1600 EV -1.5




2 biji flash, mee goreng mem, goreng pisang, lyche & air mineral.. menikmati udara nyaman petang di dataran putrajaya

Kat belakang ada couple ambil gambar wedding..siap dengan tiga camera man















Truck skate dah patah tapi belasah juga.. nampaknya kena tukar yang baru pula








Tangan dah patah tapi tak serik lagi..



Buka tyre depan & belakang nak masuk dalam bonet kereta


Ball & skate board..

Great game MCity 3 - QPR 2





Nielah Q yang team malaysia kena ikut.. fight sampai habis

Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, May 9, 2012

Muzium pahang

Hala balik dari rumah kak long singgah kejap kat muzium pahang & nampak sedang preparation untuk perasmian..next time boleh singgah tengok kat dalam coz dalam lama tak singgah nie..
Scroll mouse for more photos






Makan cendol

Balik pekan jenguk bah yang tak sihat..Tak lupa pekana cendol & kali nie kat cendol salim pula.. rasanya lebih sedap..
Scroll mouse for more photos


Haziq & nabilla


Hadif..

Syakirah piece...


Hmmmm....


Tengah makan cendol ada pula species spider lepak kat tangan gue..





Anak yong & iqbal

Adam..


Wan buat milo ice... best..