Monday, January 23, 2012

Balik KL

Alhamdulillah balik dari kampung ke KL clear sampailah ke bbbangi. Lepak kejap kat r&r temerloh & happening. Tapi pelik sikit yang ramai orang kita melayu walau pun nie raya cina. Anyway gong xi fa cai



Published with Blogger-droid v1.6.7

Sunday, January 22, 2012

Lpt balik raya cina

Ayooyoo balik kampung nie the most worst coz jammed giler dari tol gombak sampai simpang bentong. Semua r&r packed dengan manusia dengan pelbagai ragam

Published with Blogger-droid v1.6.7

Projek kat melaka

Ke melaka tengok site guna ibs


Hala balik singgah kat r&r air keroh pekena teh tarik
Published with Blogger-droid v1.6.7

Sunday, January 15, 2012

Samsung galaxy nexus

Galaxy nexus dah launch kat m'sia & try kat samsung showroom memang ngam dengan camera ngam tak macam my galaxy s2 slow. Dengan ics memang cantik/ lebih laju. Tunggu maybe mac12 galaxy note akan upgrade dari gingerbread ke ics.. Harganya hmmm $2099

Published with Blogger-droid v1.6.7

Friday, January 13, 2012

Rojak bbbangi 4tambahan

Ngam

Bokeh not bad with my galaxy s2
Published with Blogger-droid v1.6.7

Thursday, January 12, 2012

Monorail imbi station

Lepak kejap kat lowyat nak cari firewire card untuk member. Turun kat station imbi dari medan tunku



Published with Blogger-droid v1.6.7

Friday, January 6, 2012

Hidup di jalanan

Pagi den menghala ke ofice kat jln tar & ternampak hamba allah nie masih tidur dengan lenanya

Published with Blogger-droid v1.6.7

Wednesday, January 4, 2012

Anniversary - Hotel Boulevard

Macam tahun lepas lepak kat boulevard & malam tengok movie..



Lampu dalam lift


8.15pm dari tingkat 24

7.10am dari tingkat 24

Rasa Utara Bejaya

Kami berempat aja pergi makan di mana along & angah ada program mereka sendiri





Jalan-jalan hari minggu..








Try upload from picasa3

Stilled kena edit untuk dapatkan width 600pix..




Posted by Picasa

Tuesday, January 3, 2012