Saturday, December 31, 2011

Wedding anak tuan marhaban

Wedding anak jiran & makan marvelous nasi beriani, kambing golek, tenggiri bakar, daging black paper etc




Published with Blogger-droid v1.6.7

Wednesday, December 28, 2011

Garret popcorn

Ramai giler kutu beratur untuk beli popcorn nie.. nyam-nyam..

Published with Blogger-droid v1.6.7

Sri ayu tomyam

Pekena lunch kat gombak & marvelous memang best dengan lauk yang macam2. Orang ramai kena keluar awal sikit..






First time minum air botol nie specially import from kelate & yang best kat botol ada tulis america



Published with Blogger-droid v1.6.7

Tuesday, December 27, 2011

Basikal chooper

Basikal nie popular tahun 80an & baru2 nie jumpa kat one utama

Published with Blogger-droid v1.6.7

Monday, December 26, 2011

3-on-3 berjaya times

Jalan kat berjaya dan kebetulan ada 3 on 3 yang dirasmikan oleh YB Khairi..
Scroll mouse

Crumpler 5 Million Dollar Home

Firas actioned with my newly crumpler.. very sexy beg & can fixed with leisure set as Oly P3 with kit lens 14-42, canon 50mm f1.8, ipad & nissin flash 466i.. Or can fix with my canon 40D, lens 18-200mm,lens 17-55mm & flash canon 430EX.. Also can get in ipad..
Scroll mouse for more crumpler photos

U mobile

Macamana mak cik nie boleh jadi model u mobile. Gambar sebelum nie silap setting dalam droid apps yangmana dah compress 50% menyebabkan photo tak cantik/kembang

Published with Blogger-droid v1.6.7

Gap the garden

Hari ketiga angah kerja kat gap & teruk coz masa nie tengah sale. Atleast good experience lipat baju yang berlambak digeledah dek kutu2 yang menyerang barang sale



Published with Blogger-droid v1.6.7

Joshua jay..

Puas cari buku & akhirnya dapat kat klcc



Published with Blogger-droid v1.6.7

KLCC World highest

                         - World highest twin tower
                         - 7th world highest building



Published with Blogger-droid v1.6.7

1 us dollar

Beli duit 1us dollar unruk fahim yang sibuk sangat nak buat magic ala david blaine. Beli kat money changer 1us dollar=$3.12

Published with Blogger-droid v1.6.7

Komuter ukm

Keadaan tidak banyak perubahan & perlu tambah bilangan parking


Published with Blogger-droid v1.6.7

Pokok jalan4/6

Dah lama den perhatikan pokok ini sudah habis luruh & cantik untuk photography

Published with Blogger-droid v1.6.7

Sunday, December 25, 2011

McDonald

Prosperity burger memang ngam.. awat dia keluar dekat2 chinese new year aja


Published with Blogger-droid v1.6.7

Birthday firas

23disember birthday firas..

Published with Blogger-droid v1.6.7

Cendol seksyen 4 tambahan

Dah lama tak pekena cendol & after office singgah kat 4 tambahan pekena cendol.. hmm nyaman

Published with Blogger-droid v1.6.7

Friday, December 23, 2011

Kajang golf

Waduh cantik padang dari atas. Jauh belakang under construction housing kajang 2


Published with Blogger-droid v1.6.7

Thursday, December 22, 2011

Signatures

Dah lewat kodai dah nak tutup.. KLCC05 KLCC06 KLCC03 KLCC04 KLCC01 KLCC02