Friday, April 29, 2011

Surau Al Kauthar, Bandar Baru Bangi

Gambar surau kat rumah gue..





Incometax

Tahun nie macam tahun lepas juga hantar borang tafsiran LHDN last minute.

Wednesday, April 13, 2011

HTC Desire

My lethal mobile camera with me all the time.. Not bad image & all handheld with no flash..
The 1st image(htc desire) with LX3 & others from phone..
Android froyo with favourite apps wikimind, bfolders, convert pad, diaro, document to go, easy note, expenses, es file explorer, flash light, jorte, iquran pro, multicon, paper toss, pandora, quick setting, retain, smooth calendar, speed test, swype, task list, thinking space & sysmonitor..

Jalan Sultan Ismail


Sultan Abd Samad heritage building

Bandar Baru Bangi pasar malam 

Dataran Merdeka & PDRM building(far right new 32storey PDRM)


MAEPS convention hall

Ayooyoo my lovely mango..I should focus on mango..

At office..

Before sleep..zzzzz...

Construction & IBS facilty visit at segamat


Backlight... image stilled good(no flash)


Tangkak town


KLPF 2010

Fashion show 

MNG.... mangoooo

Masjid Negara

Last pergi sembahyang kat Masjid Negara rasanya sepuluh tahun lepas & kebetulan meeting baru nie tak sempat balik bangi untuk sembahyang jumaat & parking kat area station keretapi..


Ramai mat/minah salleh melawat masjid

Ruang terbuka wuduk


Stesen keretapi dari balkoni atas masjid


Biasanya tourist spot ambil gambar


Puncak dalam bumbung dari dewan sembahyang

Lepas sembahyang jumaat dari pintu belakang dewan sembahyang

Ramai lepak lepas sembahyang jumaat

Suasana sejuk dengan fountain..


Thursday, April 7, 2011

Acdsee

Now Acdsee pro4 dah keluar.. Links


Tuesday, April 5, 2011

My house from sky

Walau google earth nie lewat may be setahun tapi bolehlah untuk rekod..
Empat tahun lagi boleh download again & tengok perubahan yang ada..


Monday, April 4, 2011

Masjid Wilayah Persekutuan

Gambar tak ngam angle tak berapa kena..
Tak pe atleast boleh kita share panorama masjid wilayah dari atas bukit dekat projek KDNKA jln duta..

Kat depan tu pejabat lembaga perperiksaan

Gotong royong 4/6 bandar baru bangi

Gotong-royong kat taman gue sempena nak mesyuarat agong..

Cititel..

Lama tak lepak kat cititel & malam tengok movie show 11.45pm..
KL kul 8.30am dari tingkat 22..


Compact camera - handheld