Sunday, October 21, 2012

Raya open house 2nd round

Minggu selepas 1st round open house.. so 2nd round pula buat juga pada next sabtu dan kali nie jemputan pada sebelah petang member bank wife dan selepas magrib adik2 pula.. So kali nie lebih best sebab emak juga datang termasuk zan/family dari pekan, kakak/family dari kuantan, dan family dari KL semua datang An/family, iman kecuali Ngah aja yang dah ada program dengan mother inlaw ke johor..
Family gue..

Birthday haziq

Emak & farah adik bongsu gue


Geng bank cimb, bandar baru bangi

Raya open house 1st round

Selepas balik dari pekan perkara yang pertama ialah buat open house 1st round pada hari sabtu untuk family my wife.. semua datang kecuali kak ninie.. start lepas magrib & habis sampai 12.45am..

Anak2 kak ngah.. anak saudara ezam & wife, ina & hubby/anak2

Md Noor, fatiah & farah

Monday, October 8, 2012

Raya hari terakhir sebelum balik..

Hari last sebelum balik Bangi sebelah pagi pergi ke kubur buat tahlil untuk arwah bah..
Gambar sehari sebelum raya bawa emak ke kubur arwah bah untuk pacakkan nisan baru untuk raya.. Set nisan complete belum boleh pasang kerana tunggu sekurang2nya 4 bulan untuk mempastikan tanah sudah cukup mampat dan tidak mendap..

Razak head tahlil..

Sambut birthday along kat rumah kak long, 22/8/2012..

Beraya sebelum balik bangi kat sepupu emak..

Tuesday, October 2, 2012

Raya lagi..

Anak2 kak ngah nak balik


Kudin & misah cousin my wife beraya kat rumah kak long

Monday, October 1, 2012

Raya balik kampung

Tahun nie balik Kg Pulau Rusa jumpa pak saudara & emak saudara..

Kat depan rumah mak kecik.. Masa den kecik2 dulu tiap kali cuti sekolah selalu lepak juga rumah aruah tok chu nie & masa tu rumah nie rasanya amat tinggi kat tangga 

Raya bunga api

Raya tahun nie banyak bunga api besar2..
Bunga api kat rumah emak

Bunga api kat rumah kak long

Bunga api kat home stay abang piee kat padang polo.. gathering makan malam..nyammm

Jaga2...kilah buat apa tuu..

Raya futsal..

Macam tahun-tahun sebelum nie futsal tetap berjalan lancar walau pun tak ramai yang ada..
Malam ketiga

Malam kedua

Air..air..

Pagi raya kat rumah Kak Long

Siap bergambar kat rumah emak so sambung pula kat rumah Kak Long Yatie.. Macam biasa happening aja dengan budak kecil


Gambar bersama kak long, kak ngah, kak zah, kak nie & anak2 saudara

Pagi raya kat rumah emak

Balik sembahyang raya lepas pekena makan pagi maka sessi bergambar macam kebiasaannya tapi yang ada hanya Zan sefamili aja coz yang lain2 raya pertama kat rumah inlaw masing2..
Mem betulkan butang baju melayu

Kasi wangi dulu..