Sunday, May 15, 2011

Wedding Adik Yonie - Crystal Crown Kelang

An, wife, yonie & firas
Sebelum balik dengan pengantin. Gambar blur minta tolong mamat kat
hotel

Wedding Adik Ein - Dewan Merak Kayangan, Felda

Wedding adik Ein yang bongsu Shafinaz & pasangan juga dari Pekan..
Jammed kat Sg Ramal menghala tol kajang
Ayah Ein dipimpin shahrin turun dari stage
Penutup kata dari shahrin & ein juga berpantun pengajaran untuk
pengantin dan hadirin

Besar dah Sarah, gambar sebelum balik

Saturday, May 14, 2011

Wedding Anak Jiran



Pavillion 2

Macam biasa firas ambil katalog phone.. minat sungguh..

Quik silver




Singgah beli sticky..
Dari dalam Pavi

Pavillion KL

Try 3D effect..

Kat simpang Lot10 & Bukit Bintang


Cepat sikit kalau tak kena hujan lebat ke Pavi..

Tudung/topi



Mat arab ramai..

Mines

Shutter 1/10s

Berjaya..

Fahim nak cari magic CD yang baru kat berjaya..
Kat Magic Club stall.. Tapi beli Cd kat magic club kedai kat atas

Kedai skate

Macam pasar


Menghala lowyat

Lowyat ramai orang..

Ipad2

Ipad2 dah masuk M'sia & dengar 1st day launch kejap aja dah habis..Now benda macam nie dah macam jual goreng pisang..
MacStudio kat Berjaya tengok ipad2 dah soldout

Juga kat McStudio Pavillion soldout

Ipad1 nie masih ngam & rasanya tak perlu ipad2 sebab improvement tak
banyak, walau pun dah guna dual core tapi try tak banyak beza pun

Fast Food

KFC chicken chop baru best juga..



McD drive-in kat BBBangi nie sentiasa ramai.. Student buat aasignment/
homework & juga tengok bola.. Dah trend.. restoran mamak penuh juga..