Friday, February 18, 2011

Masjid Kg Mengkasar, Pekan

Dalam masjid lepas magrib..


Compact camera iso800, 1/10sec


Raya Cina - Pekan

Raya Cina balik pekan & air Sg Pahang besar macam nak banjir..




Bandung 2011 - Part II

First day lepas magrib jumpa siti & datuk k kat rumah mode..
Tak dapat nak snap banyak gambar bawa camera compact slow..
Siti - sejuk mata memandang & cutes....








Bandung 2011

Awal Januari sekali lagi pergi ke Bandung & kali nie lepak kat hotel Grand Seriti..
Kat Secret FO..

Pekena nasi padang & tak jauh dari Toko3


Tak sah kalau tak pekena super juice strawberry

Pekena kat hotel nasi dengan sup buntut & ikan gerumit goreng..not bad

Depan hotel

BMX

Setelah fahim dengan skate & now firas pula dengan BMX.. bahaya...




Nasi dagang Ubai

Balik dari Pekan pagi coz takut jamm..Singgah makan nasi dagang special kat Ubai, Pekan..

Pagi breakfast kat rumah emak sebelum balik..

Kat Ubai..
 


Potong jambul anak kakak..

Emak menepung tawar cucu
Emak dengan geng mengaji..
20/11/2010 balik Pekan lepas aja raya haji kerana buat kenduri anak kakak potong jambul..
Razak, Kakak & anak bongsu..



  




Gambar dengan sepupu Wajdy & member lama & now dah bergelar Datuk..
Datuk Engku Rahman..

Thursday, February 17, 2011

Malang..

Tarikh 12/12/2010 merupakan tarikh malang Fahim kerana patah tangan main skate kat rumah.. Jatuh pun taklah gempak sangat bukannya masa action tapi hanya terlanggar net takraw masa naik skate..Balik rumah jatuh ingat terseliuh biasa aja & letak minyak Sloan.. Esoknya bengkak dan pergi Klinik Al-haj & xray kat Az Zahrah.. Jumpa Dr Mazlan kat KPJ dan 14/12/2010 operate.
Suspen sebelum masuk OT..

Pening lepas sedar operate/bius. Operate ambil masa 3/4jam.. Suspen
tunggu..

Esoknya sebelum discharge jumpa Dr Mazlan & buka bandage..
Rod besi yang dimasukkan dalam lengan unuk menyokong tulang yang
patah..

Update blog

Sudah lama tak update blog sibuk macam2 fahim patah tangan etc..
Ok now dah free sikit...