Sunday, November 25, 2012

Pekena durian..


Macamm biasa pekena duriankatt gerai sg buah.. akak jual tu kata now musim durian baru nak mula...hmmm

Klcc garden


Cantik sekali dari 4th floor podium..

Wednesday, November 14, 2012

Raya haji - kak long buat kenduri

Raya pertama lepas magrib kak long buat kenduri/tahlil pekena soup kerbau yang abang nan buat korban.. Esoknya tengahari buat buat kenduri potong jambul anak iqbal, illa & zetty, tapi tak ada gambar

An & zan ada datang..

Buat bunga telur 

Raya Haji 2012

Raya haji tahun nie balik pekan selepas sembahyang raya haji coz wife dapat cuti lepas raya.. Balik pagi raya pun jalan ok pada mulanya tapi sampai tol gombak kereta banyak.. Raya kali nie iman aja yang tak balik..

Raya sambut birthday emak yang ke-64 semoga diberi kesihatan yang baik dan sentiasa diberkati allah.. amin

Raya kali nie juga sambut birthday untuk anak2 saudara yang menyambut birthday bagi bulan Oktober2012 iaitu Ameera, Hazim & Faqihah.. happy birthday semua 

Cake emak an sponsored..

Lepak Ipoh

Sebelum raya haji pergi ipoh & macam biasa lepak kat Hotel Kinta Riverfront.. Malam pekena dekat gerai yang happening kat padang Majlis Bandaraya Ipoh..
Breakfast..



Nyam-nyam makanan macam2 ada dan price reasonable..