Thursday, February 18, 2010

My HTC

Nampaknya den tak dapat kekal dengan palm coz sampai sekarang ngak ada model baru kat M'sia. Nampaknya rakyat kita tak suka dengan palm nie.. So selepas bermula dengan Palm Treo dan lepas tu Palm Centro dan sekejap migrate ke Sony Xperia yang hanya bertahan hanya 1minggu tak ada rezeki hilang..


Now den dah berhujrah ke HTC WM6.5 dan dengan 3rd party software seperti SPB(phone suites, wallet & mobile shell), garmin mobile xt, pocket islam, core player, opera & oxford dictionary ayooyoo dah complete dah & hanya yang lagged sikit slow bangat nak compare dengan Palm gue.
Now kat market dah keluar Sony Xperia2 & tak lama lagi keluar pula Sony Aspen yang mana gue suka coz macam Centro lama gue candy bar with qwerty pad..