Wednesday, September 15, 2010

Bandung

Pergi bandung memang best kerana shopping memang best giler.. semua branded(CD, burberry, zara, LV, gap, energie, guess, armani, ralph lauren, boss, minimal, CK etc - bestnya) dan factory outlet yang paling best rumah mode, secret, heritage, toko3, glamour, summit, cascade etc & jangan lupa pasar baru untuk keperluan telekung, batik.. hotel lepak kat arion swiss belhotel 4star hotel dengan lcd tv..makanan sunda & padang memang best.. halal & murah..
sampai bandung jam 11am waktu malaysia & best sebab waktu indon
lewat satu jam.. airport bandung kecil aja macam airport kuantan..
Paling best rumah mode.. kawasan sekitar pun amat menyenangkan dengan
water features & typical indon punya hiasan.. memang class.. kat dalam
class decoration boutique.

Shopping kat bandung nie trend semua letak dalam beg besar macam nie..
Kat dalam rumah mode..
Kat depan cascade (FO)..
Kat secret nie best juga.. 
Kat tengah2 secret ada court yard dengan covered roof & landscape etc..
Summit
Restoran sambara masakan sunda.. kebanyakan restoran yang besar
memang grand macam kat hotel or ala makan indon kat pavillion.. harga
amat munasabah..
Kat hotel yang dekat dengan stesen keretapi & tak jauh dari pasar baru
& toko kartika sari..
Lapar malam2 lepak kat lobi hotel & pekena strawberry juice memang
fresh coz bandung memang tempat tanah tinggi tanam strawberry..
Kat porch  hotel..
Singgah bank cimb draw duit.. 
Pasar baru cari telekung tapi orang kat bandung panggi "mukerna"(telekung
lah tu)..
6pm waktu bandung..
Bye bandung...