Wednesday, September 9, 2009

Jalan TAR musim raya

Sabtu sampai 10.45am straight aja tak jamm coz lalu ikut smart tunnel & terus lalu ikut jln sultan ismail, sampai kat simpang TAR jalan dah tutup tak boleh nak pergi ke sogo. Den ciluk masuk parking jalan belakang maju tower. Orang ramai macam semut & kat sogo 2nd day preview sale(for members only) tapi sesak juga & kalau x members tentu lagi giler.



6.45pm jalan sudah reda& terus ke parking kat maju tower(office den kat sini)..




Macam biasa firas yang ikut, abang2 lain tinggal kat rumah aja